Trivia Holidays | За нас

Туристическа агенция Trivia Holidays е млада, съвременна компания, в която качественото обслужване на всеки отделен клиент е от първостепенно значение. Подхождайки индивидуално към всеки от Вас, желанието ни е да се превърнете в наши доверени приятели. 

Доверяваме се на дългогодишни партньори, проверени хотели и транспорт, компетентни водачи на нашите групи, доказани екскурзоводи за всички дестинации. Това ни дава възможност да предложим богато разнообразие от екскурзии, почивки, хотелско настаняване, самолетни билети, рент-а-кар, круизи, екзотични пътувания за индивидуални туристи и групи, тийм билдинг и други туристически услуги в България и чужбина. 

Ексклузивните пакети, които предлагаме ще бъдат съобразени с вашата представа за перфектна почивка на изцяло съобразена с вашия бюджет цена. Нашата цел е вашата ваканция, парти, хоби да бъдат едно незабравимо изживяване за вас, а организацията оставете на нас!

Тривиа е Римската богиня на кръстопътищата и пазителка на пътищата.  Нейното име произлиза от латинската дума "Trivia" означаваща "три пътя" от "tri", което означава три и "via" значещо начин или път.  В Латинския "trivialis" се използва за кръстопът, където се срещат три пътя, а обществените места в градовете са били известни като "trivium".  Като пазителка на пътищата тя е бдяла над обществените пътеки и пътища и е закриляла пътуващите.  Тривиа също е била призната в три аспекта като част от Триада на богини, състояща се от Trivia, Luna - Богинята на Луната и Diana - Богинята на лова.